TAK FOR INDSATSEN – TIL ALLE JER DER GJORDE EN FORSKEL

Tak til alle jer frivillige rådgivere i Offerrådgivningen i Hovedstaden. I stillede straks op og har bare knoklet de sidste 5 dage for at rådgive og støtte folk efter det traumatiske skuddrama i Indkøbscentret Fields i søndags.
Uden jer havde vi ikke kunnet tilbyde krisesamtaler til de mange chokerede og dybt berørte mennesker, som ringede for at få hjælp. Vi har siden søndag aften været i kontakt med over 700 mennesker, deriblandt mange forældre med små børn og unge, som var stærkt berørt og ramt af den forfærdelige oplevelse.

Også en varm tak til de mange offerrådgivere i resten af landet, som straks tilbød at hjælpe til. Det samme gælder Røde Kors’ rådgivere, som også sad ved telefonerne og kunne tage imod de mange henvendelser og berolige folk.

Den sidste uge har vist, at vi har et godt beredskab og kan stille op med kort varsel, når det gælder. Ingen skal ringe til Offerrådgivningen forgæves!

Tak for jeres store engagement.

Offerrådgivningen i Hovedstaden/Forretningsudvalget