Dansk Røde Kors søger Rådgivere til Offerrådgivningen i Hovedstaden

Har du tid og lyst til at være frivillig og hjælpe mennesker, som har været ofre for kriminalitet, trafikulykker eller andre voldsomme hændelser?
Så har du chancen for at blive frivillig rådgiver hos Offerrådgivningen knyttet til Røde Kors Hovedstaden.

Ofre for forbrydelser og ulykker har ofte akut brug for rådgivning og samtale med et medmenneske, der har tid til at lytte og kan yde støtte og hjælp til at komme videre.

Inden du starter, får du en alsidig grunduddannelse i rådgivning, ligesom vi tilbyder et varmt kollegialt fællesskab, målrettede videreuddannelser, kurser og temadage.
Det frivillige arbejde kan kombineres med job og studier. Eneste forudsætning er at du er:

• Tålmodig, empatisk, psykisk robust og ansvarsbevidst
• God til at lytte og tale med andre mennesker
• I besiddelse af personligt overskud
• Har tid og vilje til at indgå i forpligtende vagtplaner
• I harmoni og balance med sig selv og min. 28 år

Har du lyst til at vide mere – så send gerne en mail til aktivitetsleder Else Windfeld Bundesen du kan også læser mere på
https://offerraadgivning.dk/

Ansøgning mailes til eb@rodekors.dk mrk. Ansøgning til Offerrådgivningen i Hovedstaden
Ansøgningsfrist: 15. aug. 2021

Henvendelser med ønske om bistand af en offerrådgiver og spørgsmål vedrørende ulykker og forbrydelser bedes rettet til en offerrådgivning nær dig – se oversigten her https://offerraadgivning.dk/kontakt/

Du kan også kontakte Offerrådgivningen ved at udfylde formularen på denne side, og vi vil snarest besvare din henvendelse. Postnummer og by skal vi bruge til at sætte dig i kontakt med den nærmeste Offerrådgivning.