VI RINGER TIL DIG…

Offerrådgivningen i hovedstaden går nye veje.
Vi ”kommer” til dig, når du har brug for os. Mange ofre har forståeligt nok ikke overskud til at bede om hjælp lige efter en alvorlig ulykke, et overfald eller anden form for kriminalitet. I samarbejde med Københavns politi og Hovedstadens Røde Kors – og med økonomisk støtte fra Trygfonden – kontakter vi nu ofre, vidner og pårørende kort efter, at de har været udsat for den voldsomme hændelse for at høre, om de har brug for hjælp og rådgivning.

Tilbuddet er naturligvis frivilligt og gratis.
Ofte vil en samtale eller to med en frivillig rådgiver hjælpe til at få bearbejdet den traumatiske begivenhed og komme videre med livet.

Se vores video om den opsøgende indsats her.

 

 

Henvendelser med ønske om bistand af en offerrådgiver og spørgsmål vedrørende ulykker og forbrydelser bedes rettet til en offerrådgivning nær dig – se oversigten her https://offerraadgivning.dk/kontakt/

Du kan også kontakte Offerrådgivningen ved at udfylde formularen på denne side, og vi vil snarest besvare din henvendelse. Postnummer og by skal vi bruge til at sætte dig i kontakt med den nærmeste Offerrådgivning.