God jul & godt nyt år fra offerrådgiverne i Hovedstaden

God jul & godt nyt år fra offerrådgiverne i Hovedstaden 2020 har ikke just været et lyst og muntert år – Mange af os har oplevet Corona tæt på – måske er I selv blevet syge, mistet jeres job, været bekymret for jeres ældre eller sårbare i familien, ikke kunnet gå i skole eller mødes med venner og bekendte.

Nej, 2020 er ikke et år, som vi vil huske som et godt år. Men uanset hvad, så bliver det jo jul – og 2020 har måske også lært os noget vigtigt, nemlig at få det bedste ud af det værste. At vi har brug for andre mennesker, at det er dejligt at være sammen, at vi kan hjælpe hinanden, og at vi er stærkere end vi måske troede.

Og ifølge myndighederne, så er den gode nyhed, at vaccinerne er på vej. Og lige om lidt er det jul – Mange glæder sig. Og nogle er måske ligeglade eller frygter ligefrem julens ensomhed og vemod.

Men uanset hvad, så tænker vi på jer. Og får I brug for Offerrådgivningen, så ring på tlf. 21209170. Vi holder nemlig ikke juleferie. Vi er ved telefonen døgnet rundt – også i jul og nytår.

Glædelig jul & godt nytår
Offerrådgivningen i Hovedstaden

Henvendelser med ønske om bistand af en offerrådgiver og spørgsmål vedrørende ulykker og forbrydelser bedes rettet til en offerrådgivning nær dig – se oversigten her https://offerraadgivning.dk/kontakt/

Du kan også kontakte Offerrådgivningen ved at udfylde formularen på denne side, og vi vil snarest besvare din henvendelse. Postnummer og by skal vi bruge til at sætte dig i kontakt med den nærmeste Offerrådgivning.